benjaminbutton73

benjaminbutton73

SAP
01522 582318 01522 582*** show

Employer Description

Hur spelar man poker för nybörjare?

På de dagar när du har några marker kvar och du är den som behöver spela en hand, kan det vara klokt att välja att inte all-in med din A-K, snarare än att göra en dålig bluff och bli av med några marker i processen. Om det inte finns någon flush, sedan satsa på två av dem, annars försök och vinna tillbaka genom att satsa tre. Om potten blir för stor, placera mer än en marker i ditt intervall eller satsa större och hoppas att din motståndare kallar en mindre insats.

Prova olika spelstrategier. Den enklaste satsningsstrategin är att spela varje hand som om det är en myntflip. Detta bör hjälpa dig att komma in i spelet. Limit Hold’em täcker insatsstorlekarna vid fasta belopp för varje runda. Detta förhindrar jätte oförutsägbara svängningar och minskar behovet av att förstå storleksstrategier. Det mest populära pokerspelet idag, Texas Hold’em kan fortfarande vara lämpligt för nybörjare med ett viktigt villkor – spela Limit istället för No Limit.

Med mindre risk kan nya spelare fokusera mer på att lära sig handvärden, pottsodds, brädtexturer och andra viktiga saker. En bra spelare kan också bluffa när han har en kant. Det är inte svårt, eftersom du är i no-limit poker, så dina chanser att vinna är bättre än 50% – vilket innebär att du är garanterad att ha en stor https://web-online-poker.com/ fördel. De spel som följer spelas långsammare än den som anges ovan, och därför är deras strategiväg mer uppenbar.

Detta är mycket bättre än att börja med en all-in-hand och se vart det tar dig. Om jag skulle lära mig något spel, skulle jag välja en som hade en tydlig, definierad strategi träd. Men spelaren bredvid dig känner till dina kort och känner till korten i handen. Om du är i en pott med tre spelare och det finns en 5-höjning från knappen, är det en bra situation att ringa. Om du tittar på en uppsättning kort kan du bara se de fyra kostymerna och sju siffrorna. Poker handlar mest om psykologi.

En annan situation är små blinda hållare fickor Qs. Det finns andra typer av poker situationer men nyckeln är att de flesta människor i ett 5-10 spel inte kommer att ringa 10-15 i början av handen. En tredje situation är samma småblinda men den stora blinda håller 10-15. Spela din typ av hand hela tiden. En situation är en stor flush (AK, AJ, AA, KQ). När det gäller poker finns det bara ett fåtal möjliga situationer.

Alla dessa detaljer hjälper dig att förstå spelet och bestämma när du ska spela dina händer. Om du lär dig att spela poker för nybörjare, kommer du att börja spela mer naturligt. Reglerna berättar också vad blinds är och hur spelet kommer att spelas.